Belediye Başkan Yardımcısı dünya evine girdi

Dört aydır nişanlı olan Melek Cingöz ile Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş nikâh masasına oturdu. Çiftin düğünü siyaseti buluşturdu…

Belediye Başkan Yardımcısı dünya evine girdi

   Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, İskenderunlu müftülük çalışanı Melek Cingöz’le evlendi. Çift için önce Çarşamba günü İskenderun’da kına gecesi düzenlendi. Kına gecesinde çifti Karasulu Kilis Valisi Recep Soytürk yalnız bırakmadı.

NİKÂHI KIYAN BAŞKAN SARI İKİ CİHAN SAADETİ DİLEDİ

Melek Cingöz ile İsmail Karakaş’ın bu özel gününe sevenleri ve siyasetçiler akın etti. 11 Aralık Cumartesi günü Kulüp Doğa Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreninde çiftin nikâhını Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı gerçekleştirdi. Başkan Sarı, evlilik yolunda mutlu beraberliğe çıkan başkan yardımcısı İsmail Karakaş ile Melek Cingöz’e iki cihan saadeti diledi. Çiftin nikâh şahitliğini ise Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Sayın Yunus Tever, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit yaptılar.

Hayatlarını birleştiren İsmail Karakaş ve Melek Cingöz, tören sonunda dualarla yeni yuvalarına uğurlandı.

   Karasu Haber olarak biz de Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ile Melek Cingöz çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluk dileklerimizi iletiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 11:59

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER