Bir yıldır zorlu hastalıkla mücadele eden minik Emir Asaf yardım bekliyor

Darıçayırı’da bir yıl önce aplastik anemi hastalığına yakalanan oğlunun tedavisinde maddi olarak zorlanan baba sesini duyurmak istiyor. Oğlu Emir Asaf’ın tedavisinin yapılabilmesi için yardım bekleyen baba Hüseyin Dağ öncelikle herkesten dua bekliyor.

Bir yıldır zorlu hastalıkla mücadele eden minik Emir Asaf yardım bekliyor

Darıçayırı Mahallesinde yaşayan Seda ve Hüseyin Dağ çiftinin biricik oğlu Emir Asaf Dağ, yakalandığı zorlu hastalıktan kurtulmak istiyor. Minik Emir Asaf daha önce Göztepe Medical Park Hastanesinde geçirdiği aplastik anemi ilik nakli operasyonu sonrası yaşama tutunmak için herkesin dualarını ve yardım bekliyor.

‘BİR YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ’

‘’Allah hiç kimseyi evladı ile sınamasın’’ diyen baba Hüseyin Dağ öncelikle bir buçuk yaşındaki oğlu için dua beklediğini belirterek; ‘’Yaklaşık 1 yıldır oğlumun hastalığı ile mücadele ediyoruz. Maddi gücümüz tükendi. Ben öncelikle oğlumun yaşaması için dua bekliyorum. Elbette gücü, imkânı olan insanlarımızdan maddi destek de bekliyorum. Malum günümüz şartları ekonomik olarak beni ve ailemi çok etkiledi. Bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun. Bana ulaşmak isteyen dostlara sizin aracılığınızla tel numaramı vermek istiyorum. 0539 765 39 37 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022, 14:21

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER