Düğün harçlığı ikinci baraja takıldı

Karasulu genç tarihçi Oğuzhan Kır ve edebiyatçı nişanlısı Merve Uslu, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” isimli yarışmaya katıldı. Uslu, baraj sorusunda elendi.

Düğün harçlığı ikinci baraja takıldı

   Karasulu tarihçi Oğuzhan Kır ve edebiyatçı nişanlısı Merve Uslu, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programına katıldı. Geçen yıl yarışmaya katılmak için başvuran genç edebiyatçı Merve Uslu ikinci baraj sorusunda takıldı.

Tıkla, izle: https://www.atv.com.tr/kim-milyoner-olmak-ister/957-bolum/izle

JOKER HAKKINI KULLANDI

İlk soruları kolaylıkla yanıtlayan Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu Merve Uslu, ikinci baraj sorusunda elendi. Takıldığı bu soruda "yarı yarıya joker" hakkını kullanan yarışmacı, yanlış cevap vererek 2 bin lira ile yetinmek durumunda kaldı.

Merve Uslu, programda kendini tanıttığı sırada hedefinin 30 bine kadar gelmek olduğunu söylemiş ve yarışmadan kazanacakları paranın 6 Kasım’da yapacakları düğünün hediyesi olacağını ifade etmişti.

"BİLGİSAYAR OYUNLARI" CEVABIYLA ELENDİ
Üçüncü soruda ise Merve Uslu, "Gametofobi’den muzdarip biri hangisinden korkar?" sorusu ile karşılaştı. Ancak bilgisayar oyunları, yaşlanmak, evlenmek ve çocuklar şıkları arasından "bilgisayar oyunları" cevabını seçerek yanlış cevabı vermiş oldu. Sorunun doğru yanıtı evlilik korkusuydu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, 13:10

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Islek
Islek - 2 yıl Önce

Merhaba! adım Islek, böbrek bağışçıları ve faydaları ile ilgili bir yazı gördüğümde borç içindeydim, sonra e-postayla iletişime geçtim ve Böbreğimi 600.000,00 USD ile satabildim. Halihazırda 300.0000,00 USD tutarında bir ön ödeme aldım ve onlara böbreğimi verebilmem için vizelerini almayı bekliyorum. Ben zaten borcumu ödedim ve ailem özgür ve bana Amerika Birleşik Devletleri'nden de ayrılabileceğimiz söylendi. Daha fazla böbrek bağışçısına ihtiyaçları olduğu için onlarla da iletişime geçebilirsiniz. Bu onların e-posta adresi.
E-posta: [email protected]

SIRADAKİ HABER