Eğitim İş'liler Karasu sahilinde buluştu

Eğitim İş Sendikası Karasu Şubesi, öğretmenlere özel gece düzenledi. Öğretmenler, yoğun bir eğitim öğretim yılı temposunun ardından gönüllerince eğlendi...

Eğitim İş'liler Karasu sahilinde buluştu

Eğitim İş’li öğretmenler 22 Haziran akşamı 32 Evler mevkiindeki Cennet Aile Çay Bahçesinde buluştu. Programa, Eğitim İş İl Başkanı Yasemin Tomak ve il yöneticileri ile 30 öğretmen katıldı.

ÇİFTE KUTLAMA

Yoğun geçen eğitim öğretim yılı ve ekonomik sıkıntıların günden güne arttığı şu dönemde müzik ve hoş sohbetlerle dolu buluşma gecesinde stresten uzaklaşan öğretmenler gönüllerince eğlendi.

Tıkla, izlehttps://youtu.be/vz3HF5MUGoE

Eşsiz Karasu sahilinde buluşan öğretmenler gecede çifte kutlama yaptı. Hem eğitim öğretim yılının başarı ile bitirilmesi hem de Eğitim İş Sendikası Karasu İlçe Temsilcisi M. Tahir Gök’ün il yönetimine seçildiği için ilçe temsilciliğini Ali Erdoğan’a devretmesi kutlandı.

İl yönetimine seçilen Tahir Gök hem çalıp hem söyleyerek dinleyenleri mest etti; tıkla izle//https://youtu.be/xyAQ7wigpPw

Yenilen yemeğin ardından aynı zamanda müzik öğretmeni olan Tahir Gök ve Ali Erdoğan’ın çaldığı gitar eşliğinde hep bir ağızdan türküler söylendi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2022, 12:30

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER