Gazi Metal'i şok eden ölüm: Mehmet Gazioğlu vefat etti

Karasu Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapan ilk sanayi şirketi Gazi Metal’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Gazi Metal'i şok eden ölüm: Mehmet Gazioğlu vefat etti

Karasu ve Gebze’de Kurulu fabrikalarında binlerce insana istihdam sağlayan Gazi Metal’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı iş insanı Mehmet Gazioğlu, 30 Aralık Çarşamba günüİstanbul’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. 43 yaşında yaşama veda eden Gazioğlu’nun ani ölümü iş dünyasını yasa boğdu.

Mehmet Gazioğlu, Gazi Metal’in kurucusu Kayserili sanayici Mustafa Gazioğlu’nun oğluydu.

MEHMET GAZİOĞLU KİMDİR

Mehmet Gazioğlu 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Yüksek öğrenimini ABD’deki Bryant University  işletme bölümünden mezun olduktan sonra aile şirketine geri dönen Gazioğlu genç yaşından beri demir-çelik işletme süreçlerine hakim olmasıyla tanınan bir isim. Mehmet Gazioğlu edindiği akademik başarı ile Gazi Metal’in kurumsallaşma, üretim, yatırım, büyüme ve markalaşma süreçlerini yönetmeye başladı. Demir-çelik sektörü dışında da girişimci bir kimliğe sahip olan Gazioğlu’nun bir film şirketi bulunuyor. Ayrıca aktif olarak Sanatla uğraştığı bilinen Gazioğlu 2001 yılından bu yana Gazi Metal’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını üstlenmişti. İki çocuk babası olan Gazioğlu Karasu OSB’de kurulu Gazi Metal’in başında bulunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 21:09

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay kayacan alsit güvenlik
Turgay kayacan alsit güvenlik - 5 ay Önce

Alllah rahmet güzel insandı nur içinde yatsın yokluğunu beni üzdü

SIRADAKİ HABER