Genç okul müdürü hayata veda etti...

39 yaşındaki genç müdür, okulda öğretmenlerle toplantı yapmak için girdiği öğretmenler odasında bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Kocaali Nazım Üner İlkokulu Müdürü Süleyman Ekrem’in kalbine yenildiği öğrenildi...

Genç okul müdürü hayata veda etti...

   Kocaali Nazım Üner İlkokulu Müdürü Süleyman Ekrem, başlayacak yeni yıl için yapılacak hazırlıkları görüşmek üzere okulda görevli öğretmenlerle toplantı yapmak için öğretmenler odasına girdi. Toplantıya başlayamadan bir anda yere yığılan Ekrem fenalaşarak bilincini kaybetti.
Müdürlerinin bir anda yere yığılması ile şok olan öğretmenler tarafından ilk müdahalesi okul içerisinde yapılan Ekrem daha sonra ihbar üzerine okula gelen ambulansla Kocaali İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Süleyman Ekrem yaşamını yitirirken ölüm nedeninin yıllar önce babasını da dünyadan koparan ve Ekrem'in yetim büyümesine vesile olan kalp krizinden kaynaklandığı öğrenildi. 
Bugün öğle vakti Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından yaşadığı Hızar Mahallesi yakınlarında bulunan mezarlıkta defnedilecek Ekrem'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 12:20

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER