Gençler bu sabah yine örnek oluyordu

ŞÜİAAL’li gençler örnek çalışmalarına devam ediyor. Mahalle mahalle gezerek sokak hayvanlarını elleri ile besleyen Hayvan Koruma Kulübü öğrencisi 4 arkadaş duyarlı davranışlarıyla adlarından söz ettiriyor.

Gençler bu sabah yine örnek oluyordu

Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Hayvan Koruma Kulübü öğrencileri Tunahan Kayıkçıoğlu, Sevtu Kaçan, Aynur Tumay ve Berkay Alkan, ilçede yaşayan sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalarına devam ediyorlar. Tunahan Kayıkçıoğlu’nun önderliğinde sabahın ilk saatlerinde işe koyulan 4 genç, Küçükboğaz’dan Yeni Mahalle’ye kadar dört bir yanda sokak hayvanlarına ulaşmak için çabaladılar. Duyarlı gençler, Karasu Belediyesi’nin izni ve tahsis ettiği araçla, mahalle mahalle gezerek sokak hayvanlarını elleriyle beslediler. Daha önceden belirledikleri noktalara, özenle yem bıraktıklarını belirten Tunahan Kayıkçıoğlu, geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret etmeden geçmediklerini söyledi. Kendi imkânlarıyla aldıkları yem ve mamalarla can dostlarını besleyen gençler, yaptıkları işi çok sevdiklerini ifade ederek, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 14:49

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin kayikcioglu limandere
Metin kayikcioglu limandere - 3 yıl Önce

Çok guzel davranis emeyi gecenlere teşekkür ederim

EROL BİR
EROL BİR - 3 yıl Önce

HERKİM SOKAK HAYVANLARINA YARDIMDA BULUNUYORSA BİLSİNLERKİ ONLAR ALLAHIN DİLSİZ KULLARIDIR ONLARA EDİLEN HER IYİLİK MİSLİYLE ALLAH ONLARIN MÜKAFATINI VERECEKTİR HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE ALLAHIM RAZI OLSUN ONLARDAN

Yaşar Savun
Yaşar Savun - 3 yıl Önce

Helal olsun size güzel yürekli insanlar

SIRADAKİ HABER