Haydar Çoruhlu vefat etti

Emekli Öğretmen Haydar Çoruhlu geçirdiği karaciğer nakli ameliyatı sonrasında tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde hayata gözlerini yumdu.

Haydar Çoruhlu vefat etti

22 Aralık Çarşamba günü İstanbul’daki özel bir hastanede, oğlu Eser Çoruhlu’nun donör olmasıyla başarılı bir karaciğer nakli ameliyatı geçiren İnönü İlköğretim Okulu emekli öğretmenlerinden Haydar Çoruhlu, tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün akşam saatlerinde vefat etti.

76 yaşında vefat eden Çoruhlu’nun cenazesinin 31 Aralık 2021 Cuma günü öğle vakti Yalı Mahallesi Ulu Camii’nde kılınacak namazın ardından Merkez Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Uzun yıllar görev yaptığı Merkez İnönü İlköğretim Okulu’ndan emekli olan Haydar Çoruhlu, meslektaşı Sevim Çoruhlu’nun eşi, Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Eser ve Özgür Çoruhlu’nun babası, merhum emekli öğretmen Ahmet Çoruhlu’nun ağabeyi, emekli öğretmen İlker Durgun’un kayın biraderiydi.

Karasu Haber olarak merhuma rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı ile sabır diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 13:48

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan ÜLKE
Sinan ÜLKE - 2 yıl Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah

Şakir Şen
Şakir Şen - 2 yıl Önce

Çoruhlu Ailesinin acısını paylaşıyor başta ailesi olmak üzere meslektaşlarına, sevenlerine sabır ve kolaylıklar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Enver Albayrak
Enver Albayrak - 2 yıl Önce

Merhum Haydar Çoruhlu çok iyi bir eğitimci ve insandı. Başta değerli meslektaşım Sevim Çoruhlu olmak üzere evlatları Ayşegül,Eser ve Özgür Çoruhlu ya başsağlığı diliyorum.

Murat Eren
Murat Eren - 2 yıl Önce

Başta ailesine sevenlerine sabır metanet ve baş sağlığı diliyorum

Barbaros kara
Barbaros kara - 2 yıl Önce

Nur icinde yat haydar amcam....mekânin cennet olsun....

SIRADAKİ HABER