İkramiye artınca müşteri de arttı

Kolonlar umutla dolduruluyor...

İkramiye artınca müşteri de arttı

Yıllardır oynanan ve kendine has günlerinde ikramiye dağıtan şans oyunları umut olmaya devam ediyor. Şans oyunu kolonlarını dolduranlar heyecan ve umutla çekiliş günlerini bekliyor.

İkramiyelerle ile birlikte müşterisinin de arttığını söyleyen Bülent Arslan (Dadaş), şans oyunu sever vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, bir umut ‘’ya çıkarsa’’ diyenlerin de şans oyunlarına yöneldiklerini ifade etti.

FİYATLAR DA ARTTI

Atatürk Bulvarı’nda Şans Oyunları bayisi olan Bülent Arslan, yaz sezonu ile birlikte ilçedeki kalabalığın artmasıyla da hareketliliğin arttığını belirterek çekilişlerle ilgili de şu bilgileri verdi; ‘’Sayısal Loto haftada 3 kez çekiliyor ve 50 bin lira ikramiye veriyor. Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri, Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. On Numara bir kez Pazartesi günleri ve Şans Topu da bir kez Çarşamba günleri çekiliyor.

Fiyatlarda ise; Süper Lotonun kolonu 2,5’tan 3 liraya çıktı. Süper Loto2 liraydı, 3 lira oldu. On Numara ile Şans Topu da 1 liradan 2 liraya çıktı.’’

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER