İshak Sarı; 'Barınağımız bugün cıvıl cıvıl'

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaver Ağun ve İsmail Karakaş ile birlikte 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Karasu Belediyesi geçici hayvan barınağını ziyaret ettiler.

İshak Sarı; 'Barınağımız bugün cıvıl cıvıl'

    Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Sarı, çocuklarla birlikte hayvan barınağını gezdi ve tüm ziyaretçilere mama ve kabı hediye etti.

   İshak Sarı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle barınağımız bugün cıvıl cıvıl. Öğrencilerimizin duyarlılıkları ve hayvan sevgileri bu anlamlı günde onları buraya getirmiş. Bizde elimizden geldiğince Karasu Belediyesi olarak yaşadığımız çevrede bizimle birlikte yaşayan can dostlarımızı barınağımızda tedavi ediyor, bakımlarını yapıp onları yaşama alanları olan doğaya tekrar geri bırakıyoruz” dedi.

“SADECE BUGÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAMALIYIZ”

   Başkan Sarı; “Hayvanların doğal ortamda güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri adına bizler ekiplerimizle birlikte özveriyle çalışıyoruz. Kentimizde yaşayan tüm canlıların güvenli bir şekilde yaşayabilecekleri bir şehir oluşturma hedefi ile yola çıktık ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı ilerletiyoruz. Ben sadece bugün değil her gün hayvanların hatırlanması ve korunması noktasında insanlığın çaba göstermesi tarafındayım. Başta öğretmenlerimizi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşıladıkları için teşekkür ediyor, küçücük yüreklerinde hayvan sevgisine kocaman yer açan minik öğrencilerimize de sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, 11:29

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER