Kadınlar havuzu sezonu açtı

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisler yeni sezonu bugün açıyor...

Kadınlar havuzu sezonu açtı

   Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de hayata geçirilen sosyal tesis 20 Haziran Pazartesi günü itibariyle sezonun ilk misafirlerini konuk etmeye başladı. Kocaali yolu üzerinde bulunan sosyal tesislerin içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanları ile kadınlara özel hizmet sunulacak.

BÖLGEDE İLK
   BELPAŞ’ın bünyesindeki 20 bin metrekare alan üzerinde bulunan Kocaali Sosyal Tesisleri bölgede ilk olma özelliği taşıyor. Kadınlar havuzuna Karasulu kadınlar da ilgi gösteriyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kocaali Sosyal Tesislerimizde 2022 yaz sezonu 20 Haziran Pazartesi günü açılıyor. Kadınlara özel olarak inşa edilen sosyal tesislere ilişkin ayrıntılı bilgiye 0549 454 94 65 numaralı telefondan ulaşılabilir. Sosyal tesisler yeni sezonda da en iyi hizmet ve kalite anlayışıyla Sakarya'dan ve çevre illerden gelen kadın vatandaşların ilgi odağı olmaya devam edecek" denildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022, 18:09

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mukadder kapucuoğlu
Mukadder kapucuoğlu - 2 yıl Önce

Cok yüksek fiyat busene bir indirim yapın talebimi iletin cok fahiş çoluk çocuk zorluyor bizi bir kişi 80 ne bu arkadaş belediyenin yeri suyu deniz bakıyorsunuz anlamak zor

SIRADAKİ HABER