Karasu Belediyesi'nden yeni uygulama: 'Hoş Geldin Bebek'

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor.

Karasu Belediyesi'nden yeni uygulama: 'Hoş Geldin Bebek'

200 KAPININ ZİLİ ÇALINDI

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ailelere, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bugüne kadar ekipler tarafından Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ziyaret edilen aile sayısı yaklaşık 200’ü buldu. Bu ziyaretlere zaman zaman Belediye Başkanı İshak Sarı da eşlik ediyor.

‘SICAK BAĞ KURUYORUZ’

Karasu sakinlerinin ilgisi ve beğenisini toplayan hizmetin kesintisiz süreceğinin altını çizen Başkan İshak Sarı; “Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için ailelerimizi ziyaretlere devam ediyoruz. Bu ziyaretle, ailelerimiz ve bebeklerimizle sıcak ve kopmaz bir bağ kurmuş olduğumuz düşüncesindeyim. Dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerimize ‘Hoş Geldin’ diyoruz. Allah, onları analı, babalı, sağlıklı büyütsün” ifadelerini kullandı.

Ziyaret edilen aileler Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya teşekkür ederek, projenin güzel bir proje ve insanlara dokunan bir proje olduğunu belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 07:33

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nursefa coskun
Nursefa coskun - 11 ay Önce

Merhaba 32 haftalık gebeyim.. 1 kızım var 2.ci kızımı kucağıma Alıcam inşAllah ..belediye den destek felan geliyor dendi.. açıkçası bende mevzuyu tam bilmiyorum ama şansımı da denemek istedim

Ecem Nur Yanbul
Ecem Nur Yanbul - 8 ay Önce

28 haftalık gebeyim Sakarya karasuda ikamet etmekteyim bir kızım var ve 2. Bebeğim de erkek olucak durumunuzda dolayı hoş geldin bebek adli yardım için başvuru yapmak istiyorum ama nasıl yapicagimdan bir bilgim yok yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Kadriye filicioglu
Kadriye filicioglu - 4 ay Önce

Merhaba 36 haftalık hamileyim 21 aralıkta ameliyat olacak nasip se

SIRADAKİ HABER