Karasu Gençlik, Sanat ve Spor Kulübü sınır tanımıyor

Karasu Gençlik Sanat ve Spor Kulübü Derneği (KARGENÇ), ortağı olduğu EDUKA projesi için Slovenya’nın Maribor şehrindeydi.

Karasu Gençlik, Sanat ve Spor Kulübü sınır tanımıyor

KARGENÇ Kulübü, erasmus spor destekleri ile yürütülen proje kapsamında ortaklığına Eylül’deki Sakarya toplantısından sonra projenin 2. Ayağı ile devam eden şehrimizin dinamik derneği Kargenç Kulübü Maribor’daydı.  Kulübümüz toplantıya karateci grubu olarak Emrah Kaşkaş, Hasan Çakırlar, Emine Neşe Erdoğan, Emine Bahar Erkan ve Berat Ezel ile ve Kargenç Kulübü’nden proje menajeri olarak Yasir Kurt ile katıldı.

SLOVENYA’DAN SONRA HIRVATİSTAN

Kargenç Kulübü Başkanı Ersel Başkan Aydın, ‘’Genç karatecilerle sakatlıkları önlemeye yönelik metotlar geliştirme çalışmaları yapmak amacıyla Slovenya, Hırvatistan ve Türkiye’den ortaklar ile Maribor’da buluştuk. Proje kapsamında karate antrenörleri deneyimlerini paylaştı. Proje önümüzdeki süreçte Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde yapılacak olan uluslararası faaliyetler ile devam edecek’’ diye konuştu.

BAŞARILAR DİLERİZ

Başkan Aydın, ‘’Şehrimizi ve ülkemizi temsilen faaliyette bulunan karate antrenörlerine ve tüm katılımcılara teşekkür eder, Hırvatistan’da yarışacak genç sporcularımıza şimdiden başarılar dileriz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2022, 11:47

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER