Karasu Gençlik Sanat ve Spor Kulübü ülkemizi temsil edecek

Karasu Gençlik Sanat ve Spor Kulübü, Du Motıon Maratonu son hazırlıkları için İtalya’da…

Karasu Gençlik Sanat ve Spor Kulübü ülkemizi temsil edecek

‘’Erasmus+ Spor destekleri kapsamında yürüttükleri Du Motıon adlı projelerinde artık sona geldiklerini belirten Karasu Gençlik Sanat ve Spor Kulubü (KARGENC) başkanı Ersel Aydın, İtalya’nın Sardunya adasındaki Sassari şehrinde, beşinci ulusötesi proje toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydın, ‘’Mine Vaganti'nin ev sahipliğinde, 3 ve 4 Şubat tarihlerinde yapılan toplantıda, uluslararası 1 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Dubrovnik Maratonundaki görevleri konuştuk’’ dedi.

DU MOTION; Avrupa Birliği Erasmus+ Programı tarafından finanse edilen Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, İtalya, Polonya, İsveç ve Türkiye’den 7 ortağı bir araya getiren Hırvat Hükümet İşbirliği Ofisi tarafından desteklenen bir proje.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Proje ile ilgili bilgi vermeye devam eden Başkan Aydın, ‘’Toplantıda projemizin şimdiye kadarki uygulamasının bir özeti ve küresel pandemi nedeniyle karşılaştığı zorluklara rağmen ilerlemesini ele aldık. Eğitim alan gönüllülerin çeşitli spor müsabakalarında gönüllülüklerinin sonuçları sunuldu ve gelecekteki faaliyetler için bir plan geliştirildi’’ diye konuştu.

DUBROVNİK MARATONUNDA GÖREV ALACAĞIZ

Aydın açıklamasının devamında şunları söyledi: ‘’2021 yılında geliştirdiğimiz ‘Sporda Gönüllülük Modülü’ ve yaptığımız gönüllülük faaliyetleri sonucunda seçilen 7 spor gönüllüsü ile Dubrovnik Maratonunda görev alacağız. Derneğimiz için çok önemli bir adım olan bu faaliyette ülkemizi temsil etmenin de haklı gururunu yaşamaktayız.

Maratonda görev aldıktan sonra 2 Mayıs’ta Dubrovnik'teki Gönüllü Konferansı'nda e Du Motion - Runners' Days Dubrovnik'te gönüllü olanların deneyimlerini dinleyeceğiz.’’

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 14:40

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER