Karasulu iş insanından çocuklara destek

İstanbul’da yaşayan Karasulu iş insanı, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara 200’ün üzerinde tablet desteğinde bulundu.

Karasulu iş insanından çocuklara destek

İstanbul'da yaşayan Karasulu iş insanı Necdet Yanık, yaklaşık 200 öğrenciye tablet yardımında bulundu. Tabletleri Karasu şubesine teslim eden Necdet Yanık’ı, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Kızılay Karasu gönüllüleri karşıladı.

  Türk Kızılay Karasu Şubesinde düzenlenen törende, tabletler öğrencilere ulaştırılmak üzere teslim alındı. Karasu Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlerinin iş birliği ile ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek tabletler bu öğrencilere teslim edilecek.

  Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, yapılan bağışla öğrencilere bir kez daha el uzatma fırsatı yakaladıklarını ifade etti ve ‘’Yavrularımızın eğitilmesi çok önemli. Eğitimde kaybedecek olduğumuz tek bir öğrencimiz dahi yok’’ diye konuştu.

  Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi ise, Yanık'a desteğinden dolayı teşekkürlerini ileterek, tabletlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere en kısa zamanda ulaştırılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2021, 13:29

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER