Kemal Akbaş vefat etti

Karasuspor’un eski futbolcularından Kemal Akbaş vefat etti.

Kemal Akbaş vefat etti

Karasu eşrafından merhum Kerim Akbaş’ın oğlu, Karasuspor’un eski futbolcularından Zogo lakaplı Kemal Akbaş yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.

Bir süre önce rahatsızlanan ve kanser tedavisi gören Kemal Akbaş’ın İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 9 Eylül 2021 Perşembe günü akşam saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

74 yaşındaki Kemal Akbaş Gülşen Akbaş’ın eşi, Okan ve Ayşegül Akbaş’ın babası, Samiye Akbaş Soyhan’ın kardeşi, Emel Akbaş Özoğul ile Namık ve Mustafa Akbaş’ın ağabeyiydi.

Kemal Akbaş’ın cenazesi 10 Eylül Cuma günü ikindi vakti Merkez Camii’nde kılınacak namazın ardından Merkez Mezarlığı’na defnedilecek.

Karasu Haber olarak merhuma rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve amatör spor camiasına baş sağlığı ile sabır diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 09:27

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kurt / Kamil
Kurt / Kamil - 3 yıl Önce

Üzgünüm, çocuk yaşlarda iken Kemal Ağabeyim gibi futbol oynamaya özendim. Bir ölçüde başardım sayılır. 70 ' li yıllarda İstanbul I. amatör liginde futbol oynadım. Başta Namık Ağabeyim olmak üzere tüm Ailenin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Allah yüksek sabırlar versin.

Şakir Şen
Şakir Şen - 3 yıl Önce

Karasu’nun sevilen ve çok bilinen simasının kaybı çok üzücü olmuştur Mekanı cennet olsun

Derin demirkol
Derin demirkol - 8 ay Önce

Canım dedem iyi ki dedemdin beraber çok mutlu vakit geçirirdik beni hep gülümsetirdi umarım gittiği yerde mutludur

SIRADAKİ HABER