Öztürk 500 günde yaptıklarını ve yapamadıklarını aktardı

Enerjimiz Karapınar için...

Öztürk 500 günde yaptıklarını ve yapamadıklarını aktardı

''UYUMLU ÇALIŞIYORUZ''

Karapınar Mahallesi’nin genç muhtarı Oğuzhan Öztürk seçimlerden bugüne geçen 500 günde yaptıklarını ve yapamadıklarını aktardı. Öztürk, genç olmanın verdiği avantajı kullanarak tüm enerjisini mahallesi için harcayacağını söyledi. ‘’İlçe ve büyükşehir belediyemizin daire amirleri ile uyumlu çalışarak mahallemize hizmet vermeye çalışıyoruz’’ diyen Muhtar Öztürk seçimden bu yana yaptıklarını ve henüz yapamadıklarını şöyle anlattı; ‘’Seçim sonrası ilk işim muhtarlığımızın bulunduğu yeri yenilemek oldu. Yollarımızın bakımını, kanalizasyon çalışmalarımızı yaptık.

Okul yollarımıza set koyarak araçların yavaş gitmesini ve öğrencilerimizin herhangi bir kazaya uğramasını önlemeye çalıştık.

Büyükşehir sayesinde mahalle yollarımızda v kanallarını tamamladık. Bir hayırsever vatandaşımızın sayesinde de mahallemize ilaçlama makinası aldık.

SPOR ALANINDA

Okulumuzda eğitim gören çocuklarımıza basket sahası yaptık. Bundan sonra önceliğimiz mahallemizde bulunan futbol sahasını yeniden hayata geçirmek ve federe bir spor kulübü kurarak Sakarya’da amatör futbola adımızı yazdırmaktır. Sayın ASKF Başkanı Yaşar Zımba ile görüşmelerimizi yaptık. En kısa sürede adımızı amatör futbola yazdırmayı hedefledik.

Mahallemizin gençleriyle imece usulü meralarımızı temizledik.

SOSYAL ALANDA

Mahallemizde olmazsa olmazımız cemiyetler, gerek cenaze gerek düğün gibi sosyal işlerimiz için hava muhalefetlerine karşı çok amaçlı çadır yaptırdık. Her cemiyetimizde bu çadırımızı kullanıyoruz.

Yine çok önemsediğimiz ve her mahallenin ihtiyacı olan sağlık ocağımızın hemen yanında olan kır düğün bahçesini yapmak istiyoruz.

Geçmiş dönemde belediye tarafından pisti yapılan, ayrıca aydınlatması biten kır düğün bahçesini bir an önce faaliyete geçirmek istiyoruz.

YOLLARIN DURUMU

Büyükşehir belediyesi tarafından grup yollarımızın yamasını bitirdik.

Ben öncelikle hizmet adına mahallemize yapılanlar için belediyemize ve büyükşehir belediyemize mahallem adına teşekkür ediyorum.

Başta da söylediğim gibi gençliğimizin vermiş olduğu enerjiyi görev süremizin son gününe kadar mahallemiz için kullanmaya edeceğiz.’’

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 16:50

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER