Pazartesi ders başı yapan öğrencilere sürpriz olacak

Karasu'da Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü ekibi, hafta sonu okul duvarlarını boyayarak eğitim öğretime destekte bulundu...

Pazartesi ders başı yapan öğrencilere sürpriz olacak

Karasu Türk Kızılay Karasu Gönüllüleri, cumartesi günü okul duvarlarını boyayarak eğitim öğretime destekte bulundu. Daha önce Yassıgeçit, Şehit Ferhat Sözer ve Manavpınarı okullarının duvarlarını süsleyen Kızılay gönüllüleri, bu hafta sonu da Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlk ve Ortaokulu'na giderek, ana sınıfı ve okul duvarlarını hem boyadı hem de süsledi.

Okulda, anasınıfının komple iç boyası, spor odasının dış cephe boyası yapılırken ayrıca okul girişindeki Atatürk köşesinin boyaması ve figür çalışması yapıldı. Giriş koridor, merdiven altı ve temiz içme suyu duvarına da figür çalışmaları yapılarak renklendirildi.

‘DAHA GÜZEL EĞİTİM ORTAMI’

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, ilçenin tüm okullarına belirlenen ihtiyaçlara göre destek vereceklerini belirterek, ‘’Bu alanda çalışmalarımızın mimarı olan Türk Kızılay gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

‘’Öğrencilerimizin okula gelirken motivasyonunu artırmak ve onlara daha güzel eğitim ortamı sunmak için elimizden geleni yaptık’’ diyen Gönüllüler, çocukları mutlu etmek için bu tür etkinlikler yapmaktan sevinç duyduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 10:39

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER