Sahte ürünlere dikkat!

Hafta içinde merkez esnafını dolaşarak yanarken 45 dakikada kendiliğinden şarj olduğunu iddia ettiği büyük boyutlu ampullerin sözü edilen özellikleri taşımadığı geç de olsa anlaşıldı...

Sahte ürünlere dikkat!

   Şarjlı diye ampul pazarlayan seyyar satıcı foyası meydana çıkınca sırra kadem bastı.
Hafta içinde merkez esnafını dolaşarak, yanarken 45 dakikada kendiliğinden şarj olduğunu iddia ettiği büyük boyutlu ampullerin sözü edilen özellikleri taşımadığı geç de olsa anlaşıldı. Ancak çiftini 70 liraya yaklaşık 100 adet ampul pazarlayan uyanık satıcı, foyasının meydana çıktığını anlayınca ortadan kayboldu. 
Hastane Caddesi üzerinde dikiş makinesi yetkili servisi olan elektronikçi Birol Hakan, dükkânına gelerek kendisine 38 wattlık büyük boy ampul satmak isteyen gezici pazarlamacının, bu ampullerin şarj edilebilir olduğunu iddia etmesi üzerine kendisiyle tartışmaya girdiğini söyledi. 
Hakan, “Ampulü açtım baktım şarj düzeneği göremedim. Sıradan bir ampul olduğunu ve istediği fiyatın astronomik olduğunu kendisine ilettim” dedi. Bunun üzerine çiftinden 70 lira istediği ampulün tanesini 20 liradan satmaya razı olduğunu belirten Birol Hakan, “Yanında 100 civarında ampul vardı. Duyduğuma göre tümünü bir çırpıda satıp ortadan kaybolmuş” şeklinde konuştu.
   Elektronikçi Birol Hakan, gezici pazarlamacıdan herhangi bir ürün alırken bu işten anlayanlara danışılması gerektiğini sözlerine ekledi.


 
 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2021, 15:46

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER