Serdar Tuncer gönüllere seslendi

Son dönemde konserden söyleşiye, çocuk etkinliklerinden tiyatroya, birçok etkinliği gerçekleştirerek ünlü isimleri Karasulular ile buluşturan Karasu Belediyesi; ekranların sevilen yüzü, Youtube televizyon platformu olan MyMecra’nın kurucusu ve şair Serdar Tuncer'i unutulmaz bir söyleşiyle Sosyal Gelişim Merkezinde ağırladı.

Serdar Tuncer gönüllere seslendi

   Karasulularla bir araya gelen Serdar Tuncer, Sosyal Gelişim Merkezini dolduran izleyicilere gönüllere hitap eden anlatılarıyla doyumsuz bir gece yaşattı. Program boyunca kendine has üslubuyla inanç ve kültürümüz ekseninde etkili bir sohbet gerçekleştiren Tuncer, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da yoğun ilgi gören söyleşiyi dinleyenler arasında yer aldı.

TUNCER, ANLATISINI GÖNÜLLERE HİTAP EDEN ŞİİRLERİYLE TAÇLANDIRDI

   Sevilen isim, tarihten günümüze uzanan, düşündüren ve yer yer duygulandıran anlatısını gönüllere hitap eden şiirleriyle taçlandırdı. Gündeme dair tespit ve bakış açısını da çarpıcı örneklerle ortaya koyan Tuncer'i Karasulular ilgiyle dinledi.

BAŞKAN SARI, TUNCER’E TEŞEKKÜR EDEREK ÇİÇEK VERDİ

   Programın sonunda Tuncer, Karasu’nun güzel insanlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Belediye Başkanı İshak Sarı ile dinleyicilere teşekkür etti. Başkan Sarı, Tuncer'e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2023, 13:42

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER