Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Çolak, hastaneye kaldırıldı

Nusret Çolak, evine giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin ısırdığı yaşlı adam, çevredeki vatandaşların 122'yi aramasıyla hastaneye kaldırıldı.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Çolak, hastaneye kaldırıldı

Yeni Mahalle’de ikamet eden Nusret Çolak evine giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Edinilen bilgilere göre, bugün saat 13.00 sıralarında birkaç köpeğin birden saldırdığı Yeni Mahalle sakini Nusret Çolak yere düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan Çolak,112 Acil Sağlık Hizmetlerine haber verilmesi üzerine ambulansla Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kanlar içinde kalan Çolak, sol elinden yaralandı ve elindeki damarda problem meydana geldiği için ilk müdahalesinin ardından Sakarya Devlet Hastanesi’ne sevk edilecek.  

'BELEDİYEYE DEFALARCA BİLDİRDİK'

Çolak’ın daha önce de köpek saldırısına uğradığını söyleyen Yeni Mahalle Muhtarı Ali Beyaz, ‘’Mahallede köpekler çok kişiye saldırıyor. Hele elinde poşet varsa üzerine atlıyorlar. İnsanlar kaçıyor, yaralanma olmayınca durum büyümüyor. Belediyeye defalarca bildirdik. Son üç dört gündür yine bu işin üzerinde duruyorduk. Gelin bu köpekleri toplayın diye. Bugün geleceğiz, yarın geleceğiz, eleman yok gibi cevaplar aldık’’ diye konuştu.

'ÇÖZÜM BULUNSUN'

Mahalle sakinleri ise, ''Mahallemizde emniyetli bir şekilde dolaşamayacak mıyız? Hangi sokağa girsek, oradan buradan köpek çıkıyor. Son zamanlarda sayıları çok arttı. Artık tek tek de değil sürü halinde çıkıyorlar karşımıza. Bizim hayvanlara karşı bir tepkimiz yok ama bu duruma çözüm bulunsun" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 15:07

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER