Trafik Zabıta yeni aracıyla görevde

Karasuluların şikâyet ve taleplerini öğrenmek, meydana gelen veya gelebilecek olumsuzlukları yerinde ve zamanında çözüme ulaştırmak için kurulan Trafik Zabıta ekibi yeni aracıyla hizmet vermeye başladı.

Trafik Zabıta yeni aracıyla görevde

    Zabıta Müdürlüğü araç filosuna bir tane daha ekledi. Özellikle Karasulu vatandaşların şikâyet ve taleplerini öğrenmek ve bölgede meydana gelen veya gelebilecek olumsuzlukları yerinde ve zamanında çözüme ulaştırmak için kurulan Trafik Zabıta ekibi yeni aracıyla hizmet vermeye başladı.

ALINAN ARAÇ SAYISI 16 OLDU

  Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu’nun araç ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla kurulan Karasu Belediyesi Trafik Zabıta birimi, hizmete giren yeni aracıyla birlikte hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. İlçemizin trafik düzenlemesini yapmak, kent trafiğinde düzeni sağlamak amacıyla araç filomuza yeni aracımızı kazandırdık. Yeni aracımız zabıta trafik aracı. Yeni aracımızla birlikte aldığımız araçlarımızın sayısı toplamda 16 oldu. Karasu her şeyin en güzeline layık. Trafikteki emniyet güvenini sağlama adına da faydalı olacağını düşündüğümüz aracın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2021, 11:40

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER