Vali Çetin Oktay Kaldırım Karasu'ya geldi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Karasu’ya geldi. İlk ziyaretini Şehit Oktay Demirci’nin vefat eden babası Harun Demirci’nin Darıçayırı’ndaki evine yapan Vali Kaldırım daha sonra Acarlar Longozu Ekoturizm Geliştirme Projesi’ni incelemek üzere longoza gitti.

Vali Çetin Oktay Kaldırım Karasu'ya geldi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım 21 Eylül Salı günü Karasu’ya geldi. Kaldırım ilk ziyaretini, bir dönem Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı olarak görev yapan ve 16 Eylül Perşembe günü vefat eden Şehit P. Ord. Çvş. Oktay Demirci’nin babası Harun Demirci’nin Darıçayırı’ndaki evine yaptı. Vali Kaldırım, şehit babası merhum Harun Demirci’nin eşine ve ailesine taziyede bulunarak başsağlığı diledi. Ardından Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte Darıçayırı Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

ACARLAR LONGOZU EKOTURİZM GELİŞTİRME PROJESİ

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın Karasu’daki ikinci adresi, dünyanın ikinci büyük longozu konumunda bulunan Acarlar Longozu oldu. Acarlar Longozu 2020’nin eylül ayında ziyaretçilere kapatılmış, ardından da ‘Acarlar Longozu Ekoturizm Geliştirme Projesi’ başlatılmıştı. Proje kapsamındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Kaldırım’a burada da Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2021, 17:43

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER