Zuhal Kurudal gözyaşları içinde toprağa verildi

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda eden emekli bankacı Zuhal Kurudal Aziziye Mahallesi Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Zuhal Kurudal gözyaşları içinde toprağa verildi

   Zuhal Kurudal için 24 Ekim 2020 Cumartesi günü eşi Em. Alb. Aydın Kurudal’ın Karasu Aziziye Mahallesi’ndeki baba evinin önünde bir cenaze töreni düzenlendi. Kurudal’ın turizmci oğlu İlkay ile kızları veteriner hekim İlknur ve matematik öğretmeni İlkşen annelerinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktüler.

   23 Eylül Cuma günü tedavi görmekte olduğu İstanbul’daki özel bir hastanede 64 yaşında vefat eden Zuhal Kurudal’ın cenazesi burada kılınan namazın ardından Aziziye Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KİMLER KATILDI?

   Vakıflar Bankası Müdür Yardımcılığından emekli Zuhal Kurudal’ın cenaze törenine Jandarma Eski Genel Komutanı Em. Org. Rasim Betir, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 12. Ceza Dairesi Başkanı Hakim Nazmi Hakan, Toyota Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nden Op. Dr. Kerem Erksoy, Em. Alb. Yılmaz Genç, Em. Alb. Murat Özkan, Em. Alb. Nurettin Ergün, Karasu Belediyesi eski başkanları Sedat Büyük, Ahmet Genç ve Hasan İspir, Sakarya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Suat Keleş, eşi Aydın Kurudal’ın görev yaptığı yerlerdeki mesai arkadaşları, Zuhal Kurudal’ın Vakıfbank’tan mesai arkadaşları, Kurudal ailesi mensupları ile çok sayıda Karasulu katıldı.

   Mazeretleri dolayısıyla cenazeye katılamayan Em. Korg. Mustafa Bıyık ile Zuhal/Aydın Kurudal çiftinin çok sayıda mesai arkadaşının da çelenk gönderdiği gözlendi. Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aksu’nun da taziyesini telefonla ilettiği öğrenildi.

   45 yıllık hayat arkadaşını toprağa veren Aydın Kurudal defin töreninin ardından katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 22:55

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
mithat yurtsever
mithat yurtsever - 3 yıl Önce

Her duamda sana mutlaka hediyelerim gelecek cünkü o listeye senide ekledim ve melekleri şahit tuttum. Canım guler yüzlü kardeşim. Seni Allaha emanet ettim rahat uyu çunkü o kendine emanet edileni zayi etmiyen ALLAHDIR.

mithat yurtsever
mithat yurtsever - 3 yıl Önce

Her duamda sana mutlaka hediyelerim gelecek cünkü o listeye senide ekledim ve melekleri şahit tuttum. Canım guler yüzlü kardeşim. Seni Allaha emanet ettim rahat uyu çunkü o kendine emanet edileni zayi etmiyen ALLAHDIR.

Mustafa UMAY
Mustafa UMAY - 3 yıl Önce

Değerli komutanım,Aydın KURUDAL'ın eşini Şanlıurfa IL.J.K.lığında ailecek tanıma fırsatını
buldum, insanları seven,yardım eden,sosyal aktivitesi güçlü,güleryüzlü,mükemmel bir anneydi,mekanı cennet olsun,nur içinde uyuşun,Allah rahmet eylesin,ailesıne sabırlar diliyorum

Arslanoğlu ailesi
Arslanoğlu ailesi - 3 yıl Önce

Başınız sağ olsun.Nurlarda uyusun.Allahtan sizlere bol sabırlar diliyoruz.O

Arif YURTSEVER
Arif YURTSEVER - 3 yıl Önce

Güzel amcamın güzel kızına ALLAH'TAN RAHMET diliyorum .Yakınlarının ve sevenlerinin başı sagolsun. Yanınızda olamadım üzgünüm . Dualarımı gönderdim Amcama ve sana.

İjlal yurysever
İjlal yurysever - 3 yıl Önce

Canimmm çok üzgünüm cokkk mekanın cennet olsun. Çok sevdiğin babana kavustun

Doğaner eşme
Doğaner eşme - 3 yıl Önce

Cennet mekanı olsun Allah rahmet eylesin kalanların başı sağolsun

Nurettin YANTIRA
Nurettin YANTIRA - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun. Sevenlerine sabırlar dileriz.


SIRADAKİ HABER